BE BRAVE, BE BOLD, BE YOUNIQUE

cover
profielfoto

Behind the scenes


In 2016 zag Younique het levenslicht. Younique staat voor ‘jij bent uniek’. Dit ontdekte ik dankzij het vrijwilligerswerk als Coach voor jongeren, zo ontwikkelde ik al op jonge leeftijd een passie voor talent -en persoonlijke ontwikkeling.

Vervolgens werkte ik heel wat jaren als Coach/Trajectbegeleider met specialisatie in re-integratietrajecten voor personen met een functiebeperking (individuele begeleiding/ bedrijfs coaching) en welzijn. Daarnaast heb ik een ruime ervaring als HR professional/Coach zowel in de openbare als in de privésector.

Individuele coaching.

Learn for life


In het kader van levenslang leren houd ik mijn kennis up-to-date door diverse studies en trainingen te volgen. De studies van Maatschappelijk Assistent (PXL) en nadien Relatie -en Communicatiewetenschappen (UHasselt) waren voor mij logische stappen in de richting van mijn doel. Om zo een betekenisvolle bijdrage te kunnen leveren aan hen die hun talenten willen ontdekken en ontwikkelen.

Om mijn kennis en ervaring verder uit te breiden besloot ik om de vierjarige opleiding tot Integratief Psychotherapeut aan te vatten. Vanuit verschillende stromingen en disciplines worden diverse handvaten en tools aangereikt waarmee we samen op een dieper niveau aan de slag kunnen.

aihp
pontes

Publicatie gedichtenbundel


Poëzie

In Spijkerpoëzie vormt auteur Marleen Van Leemput levenservaringen om tot inspirerende gedichten. Daarmee wil ze iedereen die het leest meenemen op een ontdekkingsreis van hoop en geluk. De auteur legt de focus op verbinding. Heel wat elementen in Spijkerpoëzie zijn namelijk erg herkenbaar. Het gaat om pijn en verlies, maar vooral ook over hoe je het geluk kunt terugvinden in jezelf en in anderen. Je staat er nooit echt alleen voor. Mensen zijn meer dan ooit op zoek naar verbinding met elkaar, we zoeken naar die unieke diepgaande connectie. Moeilijke thema’s zijn niet altijd bespreekbaar, we stuiten nog steeds op veel taboes. Zeker wanneer het over ons mentaal welbevinden gaat. Dit is een boek voor mensen met interesse in persoonlijke ontwikkeling en op zoek naar hoop en geluk voor zichzelf en voor anderen. Klik hier om het boek te bestellen.

Spijkerpoëzie
STAY CONNECTED

Volg ons via social media, of stuur ons een bericht via het contactformulier!

© Younique 2021

Made by CodeBenchers